Ejendomsservice København: skal du være med?

Hej alle sammen. I dag her på bloggen skal vi tale om Ejendomsservice i København. Det er noget, som du også kan få del i, hvis du bor i København. Jeg har bestilt det til vores lejlighedskompleks her hvor jeg bor. Læs med.

Ejendomsservice i København er så fedt

Jeg vil tale om en nyhed her i dag, som er ejendomsservice i København. Er det noget, som du kunne tænke dig? Man kan godt tale om, at der er noget af en klub dannet indenfor personer, som får ejendomsservice i København. Jeg kan med glæde fortælle, at jeg netop er blevet del af denne klub. Det er jeg fordi jeg netop har bestilt ejendomsservice til den ejendom, hvor jeg bor. Vi har en fælleskasse, som vi kan betale sådan noget fra. Det er en luksus, som vi længe har haft lyst til, men ikke noget, som vi har tager aktion på. Nu er jeg formand det næste år, så NU skulle det være. Men hvad er ejendomsservice i København egentlig? Det handler faktisk bare om, at man kan få hjælp til diverse opgaver derhjemme. Trappevask, affaldscontainere ind og ud, feje gården, snerydning osv. Man bliver tilbudt forskellige services og så kan man selv stykke det sammen, som man har brug for.

Du kan også blive medlem af ‘klubben’

Du kan også blive en del af denne ‘klub’, hvis du vil have ejendomsservice i København der hvor du bor. Du behøver ikke bo inde midt i København for at få denne ejendomsservice. Man kan også godt få den, hvis man bor i Storkøbenhavn. Altså lidt udenfor københavn men stadig i København kommune. Som sagt kan man skræddersy den til ens behov, og vælge lige det, som man har brug for. I må endelig skrive nede i kommentarfeltet, hvis I har kunne bruge det til noget. Det har ihvertfald været rigtig sjovt for mig at skrive dette til jer. Og så skal jeg klart prøve at finde flere tips og tricks til jeres hverdag. Jeg glæder mig til at høre, om I tager fat i dem og får ejendomsservice derhjemme og om I synes om det. Jeg tror på, at I virkelig vil opleve hvordan de gør hverdagen meget nemmere og giver jer mere tid sammen med familie og venner. Der er intet bedre end at komme hjem til rent hjem eller lign. Det er det bedste jeg ved.

Læse mere her. Og ha’ en dejlig mandag.