Da jeg havde meget angst

Jeg følte, at jeg konstant var i en tilstand af kamp-eller-flugt, vendte jeg mig til yoga og meditation. Disse øvelser hjalp mig til at føle mig mere nærværende og mindre ængstelig. Derudover fandt jeg også ud af, at dagbogsskrivning var en god måde at bearbejde mine tanker og følelser på. Jeg kunne få alt med tankemylder, som var inde i mit hoved, ned på et stykke papir. Det gav mig overblik og balance, samt stof til eftertanke. Dog kunne jeg godt mærke, at jeg ikke var helt i mål.

Det, der virker for én person, virker måske ikke for en anden, så det er vigtigt at eksperimentere og finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Hvis du kæmper med angst, skal du vide, at du ikke er alene. Der er mange mennesker, der forstår, hvad du går igennem, og som gerne vil hjælpe dig. Søg støtte fra venner, familie eller en psykolog, hvis du har brug for det. Husk, at der er ingen skam i at søge hjælp. Det vigtigste er faktisk blot, at du søger hjælp.

Udover min meditation, yoga og dagbogsskrivning, prøvede jeg også CBD olie. Det blev anbefalet af en ven, der havde brugt det selv, da personen døjede med ængstlighed. Det havde hjulpet min ven, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve, hvis det nu også hjalp mig. Det er altid et forsøg værd.

CBD olie og ængstlige tanker

CBD olie er et naturligt middel, som har vist sig at være effektivt til at reducere angst. CBD, eller cannabidiol, er et stof, der findes i cannabisplanter. I modsætning til THC har CBD ikke psykoaktive virkninger. Det betyder, at det ikke gør dig høj. CBD olie har vist sig at reducere angst hos personer med social angstlidelse og kan også hjælpe med at lindre symptomer på generel angstlidelse.

Hvis du kæmper med angst, kan du overveje at prøve CBD olie. Tal med din læge først for at sikre dig, at det er sikkert for dig, og for at finde ud af den bedste dosis. Start med en lille dosis og øg gradvist efter behov. Du kan finde lindring ved hjælp af CBD olie, og det kan hjælpe dig med at leve et mere fredeligt liv.

Hvis du kæmper med angst, skal du vide, at du ikke er alene. Der er mange mennesker, der forstår, hvad du går igennem, og som gerne vil hjælpe dig.